Bezkonkurenční kokosovo-vanilkové rohlíčky a kokosky.Dva recepty na vánoční dezerty, které jsou připravené za chvíli

2769
Sdílejte

2 PL kakaa

100 g ztuženého tuku

2 cl rumu

400–500 g másla

K dokončení

rybízový džem

upečená linecká kolečka

čokoládový krém

čokoládová poleva

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Vyšleháme bílky a po lžičkám přidáváme cukr. Přidáme meruňkový džem a dáme do vodní lázně.

Prošleháme metlou, dokud není hmota horká.

Potom vyjmeme z vodní lázně a přidáme citrónovou kůru, kokos a ocet (ten slouží ke zvýraznění chuti kokosu).

Promíchejte. Pokud nemáte rádi citrónovou kůru v koláčích, můžete vynechat.

Hmotu si přendáme do cukrářského sáčku s kulatou špičkou a na plech vystlaný pečícím papírem tvarujeme hromádky o průměru asi 2 cm.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články