Váš rok narození má vliv na charakter a karmu! Zjistěte si svůj osud podle tibetského horoskopu!

56173
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Meva 4
I navzdory pozitivnímu přístupu k životu máte občas problém se svou slabou vůlí. Kvůli vaší přátelské povaze vás mnozí často zneužívají. Z toho důvodu stavíte kolem sebe zeď, za kterou pronikne jen málo vyvolených. Neradi vystupujete nebo něco mluvíte před lidmi, ale paradoxně jste nejšťastnější, když je dokážete rozesmát. V oblasti zdraví jste náchylní k onemocněním kloubů a trpíte na problémy s dýcháním.

Meva 5
Pro vás jsou věci buď černé nebo bílé. Lidé vás buď milují nebo nenávidí. Na každé téma máte svůj názor, který většinou nezměníte. Jste silná osobnost a ve vztahu jste dominantní. Někteří si o vás myslí, že jste netolerantní. Měly byste se mít na pozoru před nádory a problémy s tlakem.

Meva 6
Máte skvělou intuici a vůdčí schopnosti. V kolektivu si vedete skvěle a motivujete ostatní k lepším výkonům. Vaše ambicióznost vám může ublížit pouze v případě, že budete mířit příliš vysoko. Máte radost ze života a jediné, co vám může bránit v dokonalém štěstí je paralyzující strach z neúspěchu. Největších úspěchů dosáhnete po čtyřicítce. Snažte se držet své emoce pod kontrolou, dávejte si pozor na srdeční onemocnění, bolesti hlavy a nervové poruchy. Také se snažte omezit svůj sklon k perfekcionalizmu – můžete to snadno přehnat a následky můžou být katastrofální!

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články