Vánoční horoskop pro všechna znamení v posledním měsíci v roce.Co vám přinese prosinec ?

3916
Sdílejte

Pokračování na další straně

Váhy
Manželský život bude harmonický , pokud budete svému partnerovi důvěřovat. Příležitosti k nalezení lásky jsou dobré i pro nezadané. Ve všem, co budete dělat, nebude chybět pocit cílevědomosti. Dosažení cílů bude v poslední měsíc na dosah. Zaměříte se také na vaše sociální aktivity. Co se týče rodiny, budete si užívat jejich blízkost. Rodinné finance budou v dobrém stavu. V prosinci vám nehrozí žádné vážnější zdravotní problémy. Avšak mějte na paměti dobré rozvržení vašich aktivit a zájmů.

Štír
V prosinci čeká štíry smyslný manželský život . Čeká vás úspěch ve všem, do čeho se pustíte. To se však neobejde bez partnerovy podpory. Svobodné osoby se tento měsíc dostávají do milostných vztahů, jsou-li emocionálnější. Na poli rodinných vztahů můžete očekávat trochu disharmonie, kterou se podaří potlačit. Dokážete si nakonec získat důvěru svých blízkých. Rodinné finance budou trochu přiškrcené. Je třeba vypracovat dobrý rozpočet. V prosinci se však vyhnete jakýmkoli zdravotním problémům.

Střelec
Osobnost střelce bude více nadšená a během posledního týdne i plná optimismu. Nezadaní si získají milence díky svému sebevědomí . Manželský život projde transformací k lepšímu. Budete vzkvétat ve společenských akcích. Vztahy mezi členy rodiny budou velmi vyostřené. Měli byste se snažit obnovit harmonii v okolí. Dostanou se k vám i cestovatelské příležitosti, díky kterým si můžete zvelebit své finance. Při všem, co děláte, je zapotřebí zachovat si zdraví ak němu potřebnou energii.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články