Vánoční horoskop pro všechna znamení v posledním měsíci v roce.Co vám přinese prosinec ?

3916
Sdílejte

Pokračování na další straně

Rak
Pokud se zbavíte citlivosti a dopřejete si lepší komunikaci s ostatními, začátkem měsíce budete mít odvahu pustit se do nových věcí. Emocionálně máte od manžela/partnera dobrou podporu. Milostný život manželů bude plný dynamiky a silnější. Měli byste použít svůj šestý smysl, abyste dosáhli toho, co chcete. Pokud jste nezadaní, vaše charisma snadno přitáhne lásku. Rodinné prostředí bude však plné rozbrojů a neshod. Vztahy s vašimi sourozenci a rodinnými příslušníky budou velmi slabé. Měli byste vynaložit úsilí na obnovení klidu v rodinné atmosféře. Dobrá zpráva je, že poslední měsíc vás nebudou trápit velké zdravotní problémy.

Lev
Manželský život se pro lva po druhém týdnu stane harmonickým. Všechno je io komunikaci. Je to vhodný čas pro dítě. Nezadaní mohou zase získat milostné partnery . Prosinec bude velmi povzbuzující pro rodinné záležitosti. Budete mít dobrý vztah se staršími členy rodiny. Rodinné finance budou také prosperovat a zdravotní vyhlídky jsou přímo ukázkové. Měli byste se ovšem zaměřit na snížení úrovně úzkosti pomocí relaxačních technik a sportu.

Panna
Předpověď panny na prosinec je velmi slibný. V manželském životě se vám bude dařit. Budete ke svému partnerovi více laskaví a váš manžel to ocení. Toto je vhodný čas pro plánování pro dítě. Avšak nezadaní by měli být opatrní při navazování milostných vztahů. Co se však týká rodinných vztahů, vyhlídky nejsou příznivé. Problémem by mohla být i finanční situace. Měli byste se snažit vyřešit konflikty a pokusit se obnovit klid. Své dobré zdraví byste měli nadále podporovat dobrými stravovacími návyky.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články