Tragické osudy sedmi hvězd z legendárního Vinnetoua : Smrt na dálnici, infarkt na silnici…

2649
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

9. Robert Merill

Poručík Robert Merril je jednou z hlavních postav německého westernového filmu Vinnetou – Rudý gentleman. Mladého vojáka poručíka americké armády, jediného syna plukovníka Merrila, velitele pevnosti Niobara, jenž se zakouká do krásné Ribanny, před kamerou ztvárnil italský herec Mario Girotti…

10. Terence Hill (82)

Umělecké jméno Maria Girottiho je docela jiné – Terence Hill. A jako jeden z mála herců z „mayovek“ je také dodnes naživu. Nechybělo ale přitom mnoho a zemřel již jako malý chlapec – v době 2. světové války totiž žil v malé německé vesnici v blízkosti Drážďan, na kterou se sneslo spojenecké bombardování. V Německu si pak zahrál v řadě westernů, později se přesunul do Itálie, kde se uchytil v rolích komediálních. Ve filmech často tvořil kontrastní pár s výbušnou chemií s Budem Spencerem (†86). V roce 1967 se tento modrooký fešák, jenž si po většinu života barvil své tmavé vlasy na blond, oženil se scenáristkou Lori Hillovou a je s ní dodnes – v roce 2017 oslavili takzvanou zlatou svatbu. Měli spolu dva syny, jednoho vlastního, druhého adoptovaného. Ten však ve svých 16 letech zemřel při automobilové nehodě.

Článek pokračuje na další straně

11. Sam Hawkens

Roztomilý komický mužíček Sam Hawknes patří patrně k nejoblíbenějším hrdinům Karla Maye. Poprvé se v roce 1962 objevil v Pokladu na Stříbrném jezeře, následovaly snímky Vinnetou, Old Shatterhand, Vinnetou – Poslední výstřel, Vinnetou a míšenka Apanači, a Vinnetou a Old Shatterhand v Údolí smrti. Jeho legendární chichotání se filmovým divákům moc dobře vrylo do paměti.

12. Ralf Wolter (95)

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články