Jak reagují jednotlivá znamení horoskopu na rozchody?

3434
Sdílejte

Střelci se rozcházejí přímo a razantně: partnerovi oznámí, jak se věci mají, a jdou o dům dál. Když se ale někdo rozejde s nimi, všechno je jinak. Projeví se totiž jejich ohnivá povaha a oni ucítí ohromné nutkání se o svou „pravou lásku“ poprat, jakkoli o to protějšek třeba nestojí – a ani sami Střelci. Protože když je vztah třeba nakonec obnoven, stejně je brzy přestane bavit: už to není výzva. Jestli jste se tedy se Střelcem právě rozešli, nepodlehněte jeho kouzlu, nikomu by to neprospělo.

Článek pokračuje na další straně

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi nenávidí změny a ze všeho nejradši by si navždycky žili na svém pečlivě uhrabaném písečku, kde znají každé zrnko a každý výčnělek. Na druhou stranu jsou ale taky velmi hrdí a realističtí, s nohama pevně na zemi. Takže když už vztah nefunguje nebo z něj chce někdo ven, nikdy by se ho nesnažili uměle prodlužovat nebo prosit o druhou šanci. Ačkoli je změny děsí a za stoickým zevnějškem bude zuřit bouře, raději zvolí rozchod než prodlužovanou agonii, která by nikam nevedla.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři na první pohled snášejí rozchody velmi dobře. Milují svoji svobodu, takže když je pouto k partnerovi přestřihnuto, nejspíš se rozběhnou do světa a začnou jinak a jinde – a částečně z toho budou mít i radost. Udržují si od emocí odstup, až s klinickým zájmem zkoumají, proč vztah nevyšel a jaké chyby vedly k rozpadu, analyzují všechny kroky a celkový vývoj. Můžou působit chladně a odtažitě, ale je to zkrátka jejich způsob, jak se vyrovnat s koncem něčeho, co pro ně bylo důležité.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články