Jak reagují jednotlivá znamení horoskopu na rozchody?

3434
Sdílejte

U Blíženců se při rozchodu projeví všechny rozmanité stránky jejich bohaté osobnosti. Budou ledově chladní, odtažití, plačtiví, budou se hádat, budou si stýskat, budou se smát… Záleží na konkrétní fázi, která předurčí jejich rozpoložení. Komunikace je pro ně zcela zásadní a po rozchodu expartnera naprosto zazdí – potřebují proto kolem sebe co nejvíc přátel, které budou moci zahrnout svou pozorností a donekonečna jim vyprávět historky o rozchodu: právě tak se s tím vším vyrovnávají.

Článek pokračuje na další straně

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou obrovští romantici, a protože jim dost dlouho trvá, než druhému skutečně uvěří a vstoupí do vážného vztahu, nebudou ho rádi ukončovat. Vědí, kolik práce se za ním skrývá. Proto o svoje vztahy bojují do posledního dechu a rozchody nesnášejí. Aby se Raci od svých ex osvobodili a situaci lépe snášeli, často si z nich v hlavě udělají daleko větší hajzlíky, než skutečně jsou. Od přátel a blízkých potřebují zahrnout láskou a pochopením, i když budou třeba chvílemi nesnesitelní.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud se Lvi s někým sami rozejdou, většinou to mají srovnané. Vědí, proč to dělají, a z rozchodu se dostanou dost rychle. Když ale dostanou kopačky, jejich první reakcí je naprostý šok: nedokážou pochopit, že by někoho mohli přestat zajímat! Jsou zcela zničení a nebojí se svoje utrpení a ztrátu ukazovat všem kolem. A skutečně se trápí, není to jen přetvářka ani přehnané drama. Opravdu potřebují pomoc lidí kolem sebe – ale vždycky se dokážou znovu postavit na nohy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články