Jak reagují jednotlivá znamení horoskopu na rozchody?

3430
Sdílejte

Žádný rozchod není jednoduchý pro nikoho.Každý se s sním vyrovnává po svém.A odlišně k nim přistupují i jednotlivá znamení zvěrokruhu. Kdo křičí, kdo brečí a kdo přestane mluvit?

Rozejít se s partnerem nebývá legrace a každý člověk na tuto těžkou situaci reaguje jinak: někdo ventiluje emoce okamžitě v plačtivém tornádu smutku, jiný se spíš stáhne do sebe, další se tváří, jako že se nic neděje. Jak se s rozchodem vypořádávají jednotlivá znamení zvěrokruhu? Každé po svém. Čtěte dále, ať zjistíte, jak nejlépe pomoci blízkému, který si rozchodem právě prochází.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani rozchody moc nezvládají. Jsou-li to oni, kdo dal kopačky, nebývá to problém: většinou se už v té době přes rozchod přenesli a nic jim nebrání v rozletu. Když se ale někdo rozejde s nimi? Promění se ve vzteklé malé dítě, které buší pěstičkami do země a křičí, že to není fér. Berani nesnášejí, když není po jejich, a všechnu zradu a smutek přetaví do vzteku a uštědřují svému okolí jednu ránu za druhou. Pomůže rozptýlení: tahejte je ven, zabavte je, ať myslí na něco jiného. To u Beranů není těžké zařídit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci se po rozchodu uzavřou do sebe a přestanou komunikovat s okolím. Na zpracování pocitů potřebují čas, protože vyrovnávat se se silnými prožitky jim dává zabrat. Kromě toho nemají rádi změny, což představuje další aspekt komplikovaného přijetí rozchodu. Ovšem pozor – rozchod s Býkem je vážně a doopravdy natrvalo! Jak se pro něco rozhodnou nebo nějakou skutečnost přijmou za svou, už s nimi absolutně nic nehne, i kdyby se jejich expartner vrátil po kolenou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články