Cikánský horoskop ! Vypovídá o vaší osobnosti až s přesností 98%.Traduje se už mnoho let a téměř nikdy se nemýlí !

3219
Sdílejte

Pokračování na další straně

Dýka (21. března – 20. dubna)
Dýka je symbolem rychlého a přímého způsobu, jak čelit konkrétní situaci. Lidé ve znamení Dýky jsou velmi prakticky založení. Zároveň jsou impulzivní a mají problém snést svou vlastní konkurenci. Pokud patříte k tomuto znamení, máte také skvělou intuici. Díky vašim vlastnostem jsou pro vás vhodné vůdčí pozice všeho druhu. Kamenem vašeho znamení je zelený jaspis, vaší vůní je dle cikánského horoskopu levandule.

Koruna (21. dubna – 20. května)
Koruna symbolizuje čistotu a eleganci. Jestli k tomuto znamení patříte i vy, jste věrné, citlivé, romantické, i když trochu pyšné duše. Máte rádi pohodlí až luxus, ke kterému se chcete dostat vlastním úsilím. Nečekáte, že vám někdo druhý dá něco zadarmo. Mimořádnou energii vám dodává modrý safír a dokonalou vůní je pro vás růže.

Svíčka (21. května – 20. června)
Toto znamení se vztahuje k moudrosti, síle myšlenek a ke vzdělání. Lidé narození ve znamení Svíčky jsou trochu tvrdohlaví, na druhou stranu velmi inteligentní a komunikativní. Díky tomu mají spoustu přátel i velký okruh obdivovatelů. Rádi druhým pomáhají, jejich dobrotu však mohou někteří lidé zneužít. Ty správné vibrace tomuto znamení dodá kámen magnetit a květinový parfém.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články