100% přírodní bomba pro chřipku a nachlazení: Za pouhých 24 hodin se budete cítit jako znovuzrození !

6080
Sdílejte

Přírodní recept, který uvádíme v tomto článku, vám pomůže vyhnout se obtížnému průběhu onemocnění a možným zdravotním komplikacím. V takových případech nejlépe fungují prostředky, které rychle podporují imunitní systém a zmírňují projevy. Funguje nejen při nachlazení nebo nachlazení, ale také účinně působí proti příznakům chřipky.

100% přírodní bomba pro respirační onemocnění
Základem našeho receptu jsou 3 mimořádně prospěšné ingredience, které většina z vás pravděpodobně již zná – citron, med a cibule.

Jejich skutečná síla však spočívá ve správné kombinaci. Nejprve se však podívejme na to, jak jednotlivé komponenty fungují samy o sobě:
Cibule je považována za mírnější formu česneku, která obsahuje několik extrémně cenných látek, které posilují lidskou imunitu. Současně má vynikající protizánětlivé, antibiotické a čerpací účinky.
Citrony se vyznačují vysokým obsahem vitamínu C, který podporuje obranné mechanismy organismu. Kromě toho snižuje produkci hlenu a přímo bojuje proti chřipkám a nachlazení.
Na druhou stranu med léčí a zmírňuje podráždění mikas, svědění krku a má také silné antifungální (proti mykóze), antibakteriální a antivirové vlastnosti. Kromě toho vysoký obsah enzymů a minerálů urychluje regeneraci poškozených tkání a odřenin sliznic.

Kam dál?

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Další články