Nejlepší jablečný koláč, jaký jsem kdy jedla. Nastrouhám jen 4 jablka, dám je na těsto spolu s tvarohem a přikryji

19523
Sdílejte

6 malých jablek nebo 4 velká
lžíce skořice
500 g tvarohu
100 g zakysané smetany
80 g moučkového cukru
1 vejce
špetka vanilky
špetka soli
lžíce mouky

Pokračování na další straně

Příprava:
Začněte šleháním másla a cukru. Poté do směsi přidejte vejce, špetku soli a prášek do pečiva. Za stálého míchání postupně přidáváme mouku. Vše důkladně promíchejte, dokud nevznikne homogenní hmota. Hotové těsto zabalíme do potravinářské fólie a dáme na 40 minut do lednice.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články