Jednoduchý jablečný koláč s kefírem: Je tak jemný, voňavý a lahodný !

7913
Sdílejte

Těsto položíme na plech tak, aby byl papír na pečení nahoře a pak ho dáme dolů.

Těsto po okrajích přitiskneme a navrstvíme část náplně.

Takto navrstvíme i další plát těsta s druhou častou nádivky a navrchu přiklopíme třetím plátem těsta.

Recept pokračuje na další straně

Okraje špachtlí zatlačíme.

Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 ° C dozlatova asi 30 minut.

Mezitím si připravíme polevu tak, že smícháme v hrnci všechny suroviny na polevu kromě másla a vaříme na mírném ohni do zhoustnutí.

Nakonec přimícháme máslo a necháme vychladnout. Pak polijeme celý vrch koláč a necháme ztuhnout.

Hotovo, můžeme nakrájet a podáváme.

Dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články