Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

6150
Sdílejte

postup:
Vrstva 1:

Dejte cukr a vodu na plamen a vařte, dokud se cukr nerozpustí .

Potom přidejte máslo nebo margarín a čokoládu – mícháním rozpusťte.


Odstraňte z tepla a přidejte kokos a mleté ​​sušenky.

Vše dobře promíchejte.

Hmotu navrstvěte na jeden plát oplatky, dokud je teplá .

Na masu položte sušenky, předtím namočené v pomerančové šťávě.

Recept pokračuje na další straně

Vrstva 2:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články