Za stálého míchání opražíme asi 1 – 2 minuty.
Přidáme zeleninu, podusíme asi 2 – 3 minuty a zalijeme vodou.
Vaříme, dokud zelenina a ovesné vločky nezměknou.
V případě potřeby můžete dolít více vody.
Během vaření přidáme sušené bylinky, sůl a koření podle chuti.
Recept pokračuje na další straně
TIP: Můžete použít himalájskou růžovou sůl, která je bohatým zdrojem minerálů a podporuje metabolické procesy. Se solí to však nepřehánějte a solte raději méně.
Koriandrovou nať si nasekáme nadrobno a přidáme do polévky.
Dobře promícháme a můžeme servírovat.
Na závěr můžeme do polévky přidat i trochu citronové šťávy a posypat ji vločkami chilli podle chuti.
Na závěr nezapomeňte důležité kroky , díky kterým se vám polévka určitě podaří.
Polévka je na začátku řidší, ale zbytečně nepřidávejte další vločky, protože během vaření se polévka dostatečně zahustí.