Recept na vynikající domácí lipový sirup jako od babičky

2792
Sdílejte

3. Květiny v láhvi zalijeme vodou a necháme je takto stát do druhého dne. Pak z nich vymačkáme přes plátno šťávu, dáme ji do hrnce a přidáme cukr, šťávu z citronu nebo kyselinu citrónovou.

4. Vše dobře promícháme a zahříváme na 85-90 ° C, dokud se cukr zcela nerozpustí.

5. Barva by měla být lehce žlutá. Vroucí sirup pak přeléváme do pořádně deštivými lahví, které hned zavíráme. Pokud se bojíte, že láhev přitom praskne, omotejte ji vlhkou utěrkou.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články