PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

15285
Sdílejte

Tvarohový krém natřeme na vychladlé těsto a necháme ztuhnout cca 30min v chladničce.

Čokoládu si rozpustíme ve šlehačkové smetaně, přivedeme k varu a za občasného míchání necháme vychladnout tak, aby poleva zůstala tekutá a potom ji nalijeme na tvarohovou náplň.

Necháme ztuhnout a odležet v lednici, nejlépe přes noc.

Recept pokračuje na další straně

Krájíme zoubkovaným nožem namočeným v horké vodě a pokaždé řežou otřeme.

Video inspirace z youtube:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články