PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

15285
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Žloutky s cukrem a van. cukrem utřeme do pěny. Během míchání pomalu přidáváme mléko a olej.

Z bílků ušleháme tuhý sníh. V misce smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva a mixérem dobře zamícháme do žloutek v.

Ručně zlehka zamícháme sníh a těsto vylijeme na vymazaný a hl. moukou vysypaný plech.

Pečeme při 180st. cca 20-25min. Necháme vychladnout.

Tvaroh vyšleháme s oběma cukrem a přidáme tekutou smetanu, tolik aby tvaroh nebyl řídký, a ztužovač šlehačky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články