Nesmrtelný recept na krém z dob socialismu: Dávám ho do dortu i koláčů, chutná jako Ruská ZMZRLINA !

16718
Sdílejte

Kysanou smetanu vymíchejte s vejcem a cukrem.

Přidejte mouku a vanilin.

Recept pokračuje na další straně

Směs vajec a zakysané smetany vložíme za stálého míchání do vodní lázně, mícháme, dokud hmota nezhoustne.

Máslo vyšleháme metličkou.

Nyní jen spojíme s vychladlým krémem.

Krém je hotový!

Pokud chcete, do krému můžete přidat i bílou čokoládu, nebo čerstvé ovoce.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články