Výborný pěnový dezert na způsob tiramisu, který zvládnete připravit i o půlnoci: Jednoduchý recept, který patří mezi ty nejoblíbenější !

4368
Sdílejte

Bílek vyšleháme a během šlehání přidáme moučkový cukr.

Do vyšlehaného bílku přidáme žloutek.

Vypracujeme kompaktní hmotu.

Následně nasypeme prosátou mouku.

Utřeme a přendáme do zdobícího kapsy.

Na plech pokrytý pečícím papírem si tvarujeme dlouhé piškoty.

Recept pokračuje na další straně

Posypeme prosetým práškovým cukrem.

Dáme péct na 8 – 10 minut do předehřáté trouby při teplotě 180 ° C.

Nyní si připravíme kávu a necháme vychladnout, přičemž mezitím si vymícháme krém.

Mascarpone utřeme s lžící vanilkového extraktu.

V samostatné míse si ušleháme šlehačku s práškovým cukrem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články