Obyčejnou bublaninu už nedělám, toto je BOMBA: Nejchutnější rychlý SALKO piškot s tvarohem – lepší koláč snad neexistuje !

5344
Sdílejte

Na tvarohový krém si utřeme změklé máslo s práškovým cukrem a přidáme šťávu a kůru z citronu.

Vmícháme i tvaroh.

Recept pokračuje na další straně

Do krému můžeme vmíchat i kousky ovoce .

(Já jsem měla méně másla i tvarohu – přibližně poloviční dávku a proto je koláč nižší, čím více krému dáte, tím bude piškot lepší 🙂

poleva:

Salko, si dáme do misky, vedle v jiné misce vyšleháme dotuha 33% smetanu.

Potom přidáme vyšlehanou smetanu do salka (zašleháváme postupně) dávám na chvíli do lednice a pak natřeme na koláč, nikdy se mi nestalo, že by poleva nebyla dostatečně tuhá, aby nedržela 🙂

Necháme vychladit a můžeme podávat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články