Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

4454
Sdílejte

Myslíte si, že na vynikající šlehačku potřebujete vždy jen smetanu z obchodu, která obsahuje alespoň 30% tuku?

Ano, jde o tradiční surovinu, ze které šlehačku připravujeme .

Měli byste vědět, že šlehačka, která perfektně drží a dá se připravit i z obyčejného mléka, která má jen nepřiměřené množství tuku ve srovnání se smetanou na šlehání.

Pokud tedy v chladničce budete mít jen mléko a žádnou smetanu, tento trik profíků se vám bude vybrána hodit.

Do této šlehačky nemusíte už přidávat ztužovač.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články