Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !

9426
Sdílejte

Zahříváme a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí.

Ve zbylém mléce si rozmícháme pudinkový prášek.

Když je směs na plameni tekutá, přidáme i mléko s pudinkem.

Vaříme za stálého míchání, dokud směs nezhoustne.

Nakonec přidáme pomleté ​​lískové oříšky a ještě krátce povaříme.

Dokud směs vychladne, našleháme si máslo, které následně vmícháme do vyhladovělé směsi.

V další míse smícháme zakysanou smetanu s vanilkovými cukry – tak připravíme světlý krém.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články