Lepší domácí rohlíky než z pekárny: Přípravu hravě zvládnete, takže je můžete mít na stole každý den !

14618
Sdílejte

Každou kulku potom vyválíme na ovál a stočíme do role.

Rohlíky ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem a necháme podkynout asi 30 minut pod bavlněnou utěrkou.

Pak je potřeme studenou vodou a pečeme asi 20 minut při teplotě 220 ° C.

Upečené rohlíky potřeme máslem a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články