Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ

4517
Sdílejte

Do směsi přidáme máslo a přendáme misku nad parní lázeň, dokud se nám máslo nerozpustí mícháme. Pak necháme vychladnout.

Vlašské ořechy si polámeme na menší kousky, přidáme je do misky, ve které jsou sušenky a promícháme. Do misky se sušenkami vylijeme čokoládovou směs z druhé misky a pořádně promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Vzniklou směs přelijeme do formy na pečení, pořádně uhladíme a dáme do lednice minimálně na 30 minut vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články