Prokládaná krkovice na pivu a česneku: Masíčko se rozplývá na jazyku, brambory a omáčka – TO musíte ochutnat !

11418
Sdílejte

bujón

2 dl vody

Recept pokračuje na další straně

postup:

Krkovičku si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem.

Necháme asi na 1 hodinku odležet – ideálně přes noc.

Nakrájíme si i brambory a cibulku (také jejich nezapomeneme ochutit).

Do vymazané mísy vrstvíme střídavě maso, brambory, slaninu a cibuli, vytvoříme tvar harmoniky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články