Originální receptura na zavařené jahody: Jahody zůstávají celé, zachovají si výbornou chuť, i vůni a v obchodě takové nekoupíte !

3249
Sdílejte

Přibližně za 5 minut vám z cukru a šťávy vznikne sirup , takže to je správný čas na to, abyste jahody odstavili z ohně.

Pěnu, která při vaření vzniká netřeba odstraňovat.
Připravíme si sterilizované sklenice, sirup necháme ještě jednou přejít varem a na ztišení ohni povaříme ještě 5 minut.

Než začneme plnit džem do sklenic ještě přidáme kyselinu citrónovou podle chuti.

Recept pokračuje na další straně

Nyní můžeme naplnit jahody do připravených sklenic.

Uzavřeme jejich víčkem a obrátíme dnem vzhůru.

Hotovo. Můžete je odložit do spíže a v zimě si užívat jejich lahodnou chuť!

videonávod

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články