Originální receptura na zavařené jahody: Jahody zůstávají celé, zachovají si výbornou chuť, i vůni a v obchodě takové nekoupíte !

3249
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Jahody si omyjeme a odstopkujeme.

Do velké mísy si nasypeme polovinu cukru, na cukr navrstvíme jahody a zasypeme druhou polovinou cukru.

Jahody necháme 1 hodinu stát a pak dřevěnou vařečkou opatrně promícháme.

Dáme na sporák a budeme zahřívat a míchat, dokud se všechen cukr nerozpustí.
Míchejte opatrně zdola nahoru, abyste nerozpučili bobule.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články