Jako děti jsme ho znali všichni: Toto je důvod, proč byste dětský olej neměli pustit z ruky ani dnes!

46306
Sdílejte

Ocení ho maminky i děti. Má všechny vlastnosti vlhkého písku a děti hru s ním milují, je skvělý na modelování a pomáhá rozvíjet jemnou motoriku. Maminky ocení fakt, že na rozdíl od mokrého písku stačí oprášit a nezůstane po něm žádný nepořádek.

Článek pokračuje na další straně

potřebujeme :

8 šálků hladké mouky
1 šálek dětského oleje

postup:

Stačí smíchat a je to. Hra může začít.
Odstraní make-up šetrně a úplně
Namísto prostředků na odličování použijte obyčejný dětský olej. Naneste ho na vatový tampon a zlehka přejíždějte po tváři. Dětský olej jemně a citlivě odlíčí i oči.

Na dřevěný nábytek

Chcete-li vašemu dřevěnému nábytku dodat výjimečný lesk, namísto drahých leštidel použijte obyčejný dětský olej. Naneste několik kapek na hadřík a přetřete dřevěný povrch. Bude se lesknout jedna radost.

Kartáček na make-up

Aby byla kartáček na make-up jemnější, nejprve ji důkladně omyjte pod teplou vodou a pak do ní vetřete několik kapek dětského oleje. Štětiny budou jemné a poddajné.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články