Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

3120
Sdílejte

postup:

Podle návodu si připravíme aspik aspik děláme se zeleninovým nebo masovým vývarem a už ho nemusíme ochucovat.

Pokud právě manžel vaří huspeninu použiji huspeninový vývar i s masem.

Příprava aspiku z vývaru je však skutečně rychlá a jednoduchá.

Nyní si připravíme misky – ideální jsou menší misky s ozdobnými okraji.

Uvařené vejce nakrájíme na plátky a mrkev můžeme vykrojit, čímž získáme krásnou jedlou ozdobu.

Do misek nalijeme na dno trochu aspiku.

Uložíme plátek vajíčka, zeleninu, bylinky a pokud máte, tak i jadérka z granátového jablka, vypadá to opravdu velmi efektně.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články