Bezkonkurenční recept na dort „ptačí mléko“: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!

4261
Sdílejte

Bílky si vyšleháme s cukrem na hustý sníh a potom zašleháme nabobtnalou želatinu.

3/4 této hmoty si nalijeme na korpus a do zbytku zašleháme kakao.
Kakaovou směs rovnoměrně navrstvíme navrch a potom opačnou stranou lžíce promícháme s předchozí vrstvou.

Nakonec vrch uhladíme a odložíme do lednice na 2 hodiny.

Recept pokračuje na další straně

Po uplynutí této doby dort vyjmeme, dáme dolů formu a podložíme kolem pečící papír.

Připravíme si čokoládovou polevu a polijeme vrch dortu.

Polevu rozetřeme a odložíme dort na 30 minut do chladničky.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články