Bezkonkurenční recept na dort „ptačí mléko“: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!

4261
Sdílejte

Na polevu:

100 g čokolády

70 g másla

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vajíčka si vyšleháme s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo, mouku, kakao, prášek do pečiva, vyšleháme mixérem a přelijeme do formy, jejíž dno si vyložíme pečícím papírem.

Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 ° C asi 25 minut.

Upečený korpus potřeme karamelovým sirupem a korpus pak uzavřeme zpět do formy.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články