ZLATÝ lék, 10 x silnější než antibiotika: 1 lžíce před spaním a do rána je po nemoci !

12920
Sdílejte

Nápoj odložte na 2 týdny na chladné a suché místo, občas ho protřepejte.

Nakonec směs přeceďte přes gázu a nalijte ji do láhve .

Když vás bolí hrdlo, dejte si lžičku nápoje, chvíli kloktejte, pak směs spolkněte. Pokud jste nemocní, pijte čajovou lžičku až šestkrát denně.

Na posílení imunity stojí za to pít čajovou lžičku směsi každý den. Výrobek je bezpečný pro děti a těhotné ženy (samozřejmě v malém množství), protože neobsahuje toxiny a všechny složky jsou zcela přírodní . Jen nezapomeňte, že tinkturu nesmíte pít na prázdný žaludek, protože vám může být těžko.

Jaká je síla této tinktury?

Každá ze složek je vitamínovou bombou. Jejich spojení do jedné směsi je nejlepším přírodním antibiotikem .

Česnek je širokospektrální léčivá plodina. Na rozdíl od chemických antibiotik, které také ničí miliony prospěšných bakterií, česnek podporuje jejich množení. Kromě toho má silné protiplísňové vlastnosti a doslova ničí škodlivé patogeny nebo mikroorganismy, které způsobují nemoci.

Cibule je blízkým příbuzným česneku a má s ním podobný účinek. Spolu tvoří dokonalou dvojici na boj proti nachlazení a nemoci.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články