Zesměšněná Simona Krainová: Amatérské „zeštíhlování“ na fotkách ji vyšlo draho !

2209
Sdílejte

Každý ví, že Instagram není realita a fotky na něm jsou nejen často záměrně zavádějící, ale také hodně upravené. Nastává ovšem problém, když některá z celebrit tyto úpravy „sfušuje“ a nepsaná dohoda mezi hvězdami a fanoušky, že se o kontrastu fotek s realitou nebude mluvit, tím padne na nos.

Nedávno se stalo tohle Simoně Krainové, která s rodinou právě tráví dovolenou na ostrově Svatý Martin. Modelka se rozhodla fanoušky pozdravit formou několika tradičních fotografií v plavkách . Zdá se však, že momentálně není v takové formě, v jaké by si přála. I nezkušené oko totiž rozezná, že záběry byly upravovány, a to nepříliš profesionálním způsobem.

Na silně rozmazaném moři či pokřivené obloze je podle některých fanoušků vidět, že modelka se snažila nejen zeštíhlit si břicho a stehna, ale také si přidat několik desítek pramenů vlasů.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články