Upečte si tyto domácí housky ze základních surovin: Jsou fantastické a rodina už chce pouze ty !

5087
Sdílejte

Vrch housek posypeme moukou, nařízneme žiletkou a do každé rýhy vložíme plátek másla.

Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 200 ° C.

Hotovo.

Housky jsou hotové.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články