Upečte si tyto domácí housky ze základních surovin: Jsou fantastické a rodina už chce pouze ty !

5087
Sdílejte

Do mísy si nalijeme sklenici teplého mléka a vody, přidáme cukr, sůl, sušené droždí a dobře promícháme .

Přidáme rozpuštěné máslo, promícháme a po částech zapracujeme mouku .

Vypracujeme kompaktní těsto a potom mísu, i těsto pomastíme trochou oleje.

Přikryjeme a necháme kynout 45 minut.

Vykynuté těsto přendáme na pracovní desku a nakrájíme na 9 stejných částí .

Recept pokračuje na další straně

Ty pak vytvarujeme do housek a poklademe vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Přikryjeme bavlněnou utěrkou a necháme 15 minut podkynout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články