Tento vynikající minutkových nepečený dezert s množstvím krému je tak dobrý, že na talířích nezůstane ani drobek !

4667
Sdílejte

Rozměr tácky 24 X 24 cm

Recept pokračuje na další straně

postup:

Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku si uvaříme klasickým způsobem pudink.


Sejmeme z plamene a necháme pod fólií vychladnout.

Potom prošleháme a vešleháme i změklé máslo a i vyšlehanou smetanu.

Do formy začneme ukládat sušenky, které namáčíme do mléka.

Střídavě vrstvíme na sušenky (3 vrstvy sušenek, 3 vrstvy krému a krém je poslední).

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články