Neskutečná umělecká díla, která vytváří šikovná Slovenka pouze pomocí make-upu! Její proměny vám vyrazí dech !

1557
Sdílejte

Najvlivnější instagramové hvězdy se netají tím, že žijí zejména z reklamních spoluprací, zajímalo nás také, jak tyto „příspěvky“ vnímá samotná Kristýna. , , Odjakživa se snažím mít zdravý odstup a zachovat si vlastní úsudek – nikdy jsem nic nekupovala proto, protože to chválila nějaká influencerka. Vždy když mě zaujme nějaký make-upový či skincare produkt nejprve vyhledávám recenze běžných uživatelů, dělám si průzkum, “ přiznává otevřeně.

, Co se týče pleti, určitě si nenechám radit od nějaké ex reality show hvězdy, která o účinných složkách a tom, proč je produkt reálný dobrý neví nic – je to směšné a nemá to logiku. Preferuji spíše „mikro-influencerov“ kteří kosmetiku recenzují nezištně az vášně, případně fundovaných a certifikovaných lidi, kteří opravdu vědí, o čem mluví, “ dodává na margo recenzovaných produktů.
,, … URČITĚ SI NENECHÁM RADIT OD NĚJAKÉ EX REALITY SHOW HVĚZDY … “


Do jaké spolupráce by nikdy „nešla“?
Dosud neměla žádné placené sponzorství a proto nemá důvod lidí zavádět. Pokud by ale v budoucnu nějaká přišla, upřímností by nešetřila. ,, Nikdy bych nepropagovala a neozpěvovala produkt se kterým bych nebyla sama ztotožněna a nesplňoval by to, co slibuje, “ vysvětluje.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články