Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

22684
Sdílejte

Šleháme, dokud směs nevychladne.

Potom přidáme i máslo a dobře ještě vše spolu prošleháme.

Přidáme i citrónovou šťávu, vanilku a opět prošleháme.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec, když jsou všechny ingredience v krému, prošleháme ještě po dobu 2 minut.

Používáme na zdobení všech sladkých dobrot.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články