Extrémně chutný a originální recept na marinovanou vepřovou slaninku. Každého ohromí

2037
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Směs podusíme na pánvi s trochou oleje asi 20 minut.

Pak přidáme sůl, cukr, česnek, feferonku a opět podusíme asi 20 minut. Nakonec dochutíme octem.
Měla by vzniknout hustší omáčka, kterou naplníme druhou stranu slaniny.

Nyní slaninu zabalíme do papíru na pečení, pak ještě do vrstvy alobalu a vložíme do uzavíratelného sáčku.

Odložíme do lednice alespoň na 1 den, aby byla dobře marinovaná a potom na 1 den do mrazáku, aby zamrzla.

Předtím, než ji odložíte do mrazáku, si ji můžete překrojit i na dvě nebo tři části. Podle potřeby vyberete a servírujete.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články