Extrémně chutný a originální recept na marinovanou vepřovou slaninku. Každého ohromí

2037
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Jako první si propláchneme nať a necháme ji vysušit – nesmí být mokrá .

Potom si vezmeme česnek a oloupeme ho.

Ze slaniny odřízneme kůži, veškerou nať si nasekáme a smícháme s prolisovaným česnekem a solí.

Potom vrch slaniny nařízneme a řezy mírně roztáhneme, aby se daly plnit. Totéž uděláme i z druhé strany.

Osolíme, opepříme a do každého řezu dáme připravenou náplň z natě a česneku .

Druhou stranu budeme plnit rajčatovou omáčkou, kterou si připravíme následovně. Rajčata si omyjeme a umeleme mlýnkem na maso.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články