Recept pokračuje na další straně
postup:
Do mísy si nasypeme mouku, cukr, kakao, špetku soli, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vše dobře promícháme. Postupně zapracujeme vodu, rostlinný olej a když vidíte, že je těsto příliš husté, klidně přidejte ještě trochu víc vody.
Formu s průměrem 24 cm si vyložíme na dně pečícím papírem, boky vymažeme a navrstvíme do ní těsto.
Dáme upéct do předehřáté trouby při 180 ° C na 40 – 45 minut. Po upečení provedeme test párátkem.
Dokud se korpus peče, připravíme si krém, který se skládá pouze ze dvou surovin. Do hrnce si nalijeme šťávu, dáme na sporák, přidáme krupici a za stálého míchání uvaříme hustší kaši. Po uvaření přikryjeme krém potravinářskou fólií a necháme vychladnout.