Našla si Ivana Gottová staršího bohatého milence ?

31930
Sdílejte

Vyrazila jí však dech Dominika tím,že se ze schůzky omluvila a to proto, že se tou dobou školí na barmanku a nemůže si dovolit kurz vynechat. Ivana to označila za mediální kalkul. Znovu ji prý pozve na schůzku, až se uklidní celý humbuk kolem její osoby.

To je však zatím v nedohlednu. Vypadá to ale, že Dominika chce vůči Ivaně ještě přitvrdit. Před pár dny údajně vypustila na veřejnost informaci o tom, že má
vdova skvěle utajený poměr s mužem, a dokonce má i vědět, o koho jde.

Kdo je její milenec?

K tomuto tvrzení se Ivana zatím nevyjádřila, ale je pravděpodobné, že se k takové informaci nebude vyjadřovat vůbec. Dominika však ve své kampani proti Ivaně pokračuje ještě dál. O jejím novém milenci má tvrdit, že je to dlouholetý přítel Karla Gotta, s nímž se tajně scházela ještě předtím, než Gott zemřel.

Údajně jde rovněž o staršího a bohatšího muže, které si prý Ivana vybírá schválně, protože jí mohou dopřát veškerý luxus a hýčkají si ji ve všech směrech.To jsou však jen spekulace nebo čisté výmysly. Když se Ivana dozvěděla, co se o ní opět vykládá, jen ji to utvrdilo v tom, že je načase postavit se Dominice čelem a vyhlásit jí skutečnou válku.

Někteří z Ivanina okolí si myslí, že už má plán vůči Dominice dávno vymyšlený, ale tají ho, aby se nemohl pokazit. Čím méně lidí o něm bude vědět, tím lépe. Jak ale plán vypadá? Mnozí se shodují na variantě, že Ivana se bude snažit nevlastní dceru učinit nesvéprávnou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články