Herečka Jana Šulcová dodnes bydlí v legendární vile z komedie S tebou mě baví svět : Takto tam nyní vypadá !

25064
Sdílejte

Dům herečky Jany Šulcové z komedie S tebou mě baví svět ukrývá vzácné poklady. Tak to tam vypadá po téměř 40 letech od natáčení.

Herečka Jana Šulcová (73) s oblibou tvrdí, že její dům zná celé Česko i Slovensko, a to právě díky tomu, že si v roce 1982 „zahrál“ v české komedii století S tebou mě baví svět. Ve filmu v něm žila rodina Horákových, tedy Jana Šulcová a Július Satinský. Domu dokonce ve filmu ani nezměnily číslo popisné. V domě se natáčely také některé interiéry, například v podkrovní místnosti. A obývák se režisérce filmu Marii Poledňákové tak zalíbila, že její přesnou kopii dala postavit v Barrandovských ateliérech.

V době natáčení legendární komedie v domě žila herečka Jana Šulcová se svým dnes již exmanželem Oldřichem Víznerem, který byl jejím spolužákem z vysoké školy, a s dcerami Terezou a Rozalii. Když se po 25 letech manželství rozvedli, zůstala v domě bydlet herečka s dcerami. Tu rozvod s manželem natolik „vykolejil“, že bohužel strach a úzkost začala zahánět alkoholem, čímž si vážně poškodila zdraví a podle jejích hereckých kolegyň toto těžké a špatné období přežila jen zázrakem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články