Fantastický krémový zákusek s čokoládovou polevou a vůní kávy ! Za málo PENĚZ hodně muziky

8912
Sdílejte

postup:

Korpus (placky):

Všechny ingredience vymícháme na jednotné těsto, rozdělíme na dva díly, rozválíme na plech potřený sádlem a pečeme v troubě 15 až 20 minut.

Mezitím si uvaříme kaši z mléka a hladké mouky, necháme vychladnout.

Šlehačem vyšleháme máslo s cukrem a spojíme s kaší v jednotný krém.

Jednu upečenou vychladlou placku necháme na plechu a pokapeme silnou kávou, potřeme krémem, uložíme druhou placku, kterou také pokapeme silnou kávou a přelijeme polevou.

Recept pokračuje na další straně

Necháme odležet nejlépe do druhého dne, nedoporučuji konzumovat hned, je tuhý a špatně se krájí.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články