TIP: dodávejte TĚLU DOSTATEČNÉ MNOŽSTVÍ SMĚSNÝCH CUKRŮ , KTERÉ NAJDETE NAPŘ. V rýži, zeleniny, luštěnin NEBO celozrnných obilnin.
Článek pokračuje na další straně
Máte chuť na kyselé?
Chuť na kyselé znamená, že vaše játra, žlučník a trávení jsou oslabené a potřebují výživu, zejména v podobě probiotik, aby se regenerovaly. Kyselá chuť vyživuje a změkčuje naši játra av přiměřeném množství očišťuje organizmus, zlepšuje chuť do jídla.
Játra potřebuje kvalitní kyselou chuť, to znamená fermentovanou.
Lidé, kteří mají chuť na kyselé jídla, běžně sahají právě po lihovém octem. Lihový ocet je alkohol a alkohol zatěžuje játra, která tvrdne a může se končit cirhózou. Umělá sladidla, které se přidávají, aby chuť byla sladkokyselá, obyčejný cukr, který se přidává např. do sterilizované zelí, aby byla sladkokyselá, zda lihový ocet, který se přidává do pokrmů, aby byly kyselé, jsou nekvalitní látky, tedy pro nás nevhodné.
Tip: Když budete mít chuť na kyselé, sáhněte po acidofilním mléku. Kvalitní acidofilní mléko obsahuje dostatečné množství probiotik, bakterií mléčného kvašení, které mají nezastupitelné místo z hlediska dobré funkce trávení.