Co se vám snaží tělo naznačit pokud máte stále chuť na něco sladkého, slaného, hořkého nebo kyselého ?

14685
Sdílejte

TIP: dodávejte TĚLU DOSTATEČNÉ MNOŽSTVÍ SMĚSNÝCH CUKRŮ , KTERÉ NAJDETE NAPŘ. V rýži, zeleniny, luštěnin NEBO celozrnných obilnin.

Článek pokračuje na další straně

Máte chuť na kyselé?

Chuť na kyselé znamená, že vaše játra, žlučník a trávení jsou oslabené a potřebují výživu, zejména v podobě probiotik, aby se regenerovaly. Kyselá chuť vyživuje a změkčuje naši játra av přiměřeném množství očišťuje organizmus, zlepšuje chuť do jídla.

Játra potřebuje kvalitní kyselou chuť, to znamená fermentovanou.

Lidé, kteří mají chuť na kyselé jídla, běžně sahají právě po lihovém octem. Lihový ocet je alkohol a alkohol zatěžuje játra, která tvrdne a může se končit cirhózou. Umělá sladidla, které se přidávají, aby chuť byla sladkokyselá, obyčejný cukr, který se přidává např. do sterilizované zelí, aby byla sladkokyselá, zda lihový ocet, který se přidává do pokrmů, aby byly kyselé, jsou nekvalitní látky, tedy pro nás nevhodné.

Tip: Když budete mít chuť na kyselé, sáhněte po acidofilním mléku. Kvalitní acidofilní mléko obsahuje dostatečné množství probiotik, bakterií mléčného kvašení, které mají nezastupitelné místo z hlediska dobré funkce trávení.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články