Alpa s cukrem. Hrdina našeho dětství. Zázračná lidová medicína našich babiček. Pokud i vy máte bolesti…

67388
Sdílejte

malá Alpa

Postačí malá Alpa (60 ml), v níž vyluhujeme 15 nebo podle jiných zdrojů až 25 hřebíčku. Alpu s hřebíčkem necháme odstát 24 hodin a přírodní medicína je připravena. Tinktura má hnědou barvu. Hřebíček nevybírejte. Takto připravenou ji můžete mít po ruce, dokud ji neminete.

Při bolesti zubů namočíme do tinktury vatový tampon, který přikládáme na bolestivé místo. U dětí stačí vatová tyčinka, kterou bolavý zoubek potíráme. Někdo má dobré zkušenosti s tím, že vybere jeden hřebíček a tím si bolavé místo potírá nebo hřebíček kouše. Tinktura pomáhá i na afty.

Přidejte ji do koupele

Mnozí lidé používají Alpu i při problémech s oteklými nohami. Stačí, když si napustíte teplou vanu a do vody nalijete trochu Aply. Poležte si v této lázni alespoň 20 minut a problém s otokem by měl pominout, nebo alespoň zmírnit.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články