Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

15785
Sdílejte

1 ČL soli

koření dle chuti

pažitku, mladou cibulku nebo koriandrovou nať

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mísy si nasypeme mouku, přidáme majonézu a vypracujeme hladké těsto. Těsto musí být vláčné a mělo by se pěkně odlepovat od rukou. Vložíme do mísy, zakryjeme potravinářskou fólií a odložíme do chladničky.

Zatímco nám těsto odpočívá, připravíme si náplň. Kuřecí prsa vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vývarem nebo přidáme do vody bujón a vaříme asi 10 minut. Necháme v hrnci dokud je pod parou, pak maso vyjmeme a nastrouháme nebo nakrájíme na malé kousky.

Nyní si připravíme zeleninu. Do mixéru dáme nakrájenou papriku, cibuli, rajče, i stroužky česneku. Zeleninu rozmixujeme a přidáme na pánev spolu s masem. Zalijeme rajčatovým protlakem, dochutíme solí a podle chuti můžete přidat i jiné koření. Můžeme přidat nakrájenou jarní cibulku nebo pažitku, případně koriandrovou nať.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články