Zapalte si doma bobkový list a sledujte, co se stane po 10 minutách ! Nevěřila jsem tomu, ale opravdu to funguje !

18703
Sdílejte

Bobkový list obsahuje mnohé chemické látky a oleje, které působí uklidňujícím. Po zapálení usušeného bobkového listu se tyto látky ještě více uvolní. Výsledkem jsou výpary, jejichž vdechování působí relaxačně, stimulačně a také vás zbaví stresu a napětí. Žádná únava, ale dostaví se pocit znovuzrození!

Vzhledem k tomu, že vdechování výparů z bobkového lista vás dostanou do stavu klidu, mnozí říkají také o pocitech zvýšené koncentrace a pozornosti. Už v starověkém Řecku věděli o účincích této bylinky a používali ji při meditacích, kdy lidem pomáhala zaměřit svou mysl na meditační techniku a správné dýchání.

Byl tento článek užitečný? Sdílejte ho se svou rodinou a přáteli!

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články