Vzala jsem jen alobal, na něj plátky slaniny a vytvořila nejchutnější RYCHLÝ předkrm : Slaninové rolky s náplní !

11888
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Připravte si fólii na roli. Pak vezměte 40 cm fólie, složte ji podélně na polovinu, pak opět na polovinu tak, abyste získali pás široký 10 cm. Srolujte rolku, ale netiskněte ho moc silně. Válec by měl  mít průměr asi 1,5 cm. Takto vytvořte 12 válců.


Omotejte kolem každého válce plátek slaniny, položte je na plech vyložený papírem na pečení okrajem dolů a namažte je žloutkem.

Vložte plech do předem vyhřáté trouby na 180 ° C na 8-10 minut.

Vejce nastrouhejte na struhadle, přidejte sůl, nastrouhané okurky, nasekaný kopr, prolisovaný česnek a smetanu, potom ingredience dobře promíchejte.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články