Vánoční broskvičky připravíte snadno i bez formiček : Stačí jen 15 minut a jsou na stole. Celá rodina je miluje, jsou fantastické !

6961
Sdílejte

barva potravinářská

cukr krystal

Recept pokračuje na další straně

postup:

Začneme tím, že si připravíme těsto, které je skoro jako klasické linecké.

Do misky dáme mouky, cukr, vajíčka, mléko a olej. Přidáme nastrouhanou kůru z citronu , kypřící prášek, sodu a zpracujeme nelepivé těsto.

Těsto dáme do sáčka a uložíme alespoň na dvě hodiny do chladničky. Pak z něj po kousku odebíráme a v dlaních vykoulíme malé kuličky , které poklademe dále od sebe na suchý plech. Z této dávky vyjdou dva plechy.

Plech s kulkami vložíme do vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme 15-20 minut do růžova .
Po upečení nám vzniknou polokoule, které necháme vychladnout.

Z každé polokoule vydlabeme vnitřek, které si odložíme stranou, protože ho budeme potřebovat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články